Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Clubideideafaceri.ro Q&A

"afacere cu palinca"

buna ziua,
Stiu ca palinca este cautata fiind o bautura naturala. As vrea totusi sa stiu cam ce tipuri de palinca sunt mai cautate. Orice sfat este binevenit si va multumesc anticipat


Adaugata in
  • Afaceri cu produse handmade
  • Afacere cu palinca
  • Poalinca
  • Afacere

Bogdan Ditescu
 User  Bogdan Ditescu a intrebat la 13 Aug. 2014

 

1 raspuns

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Marian Negrea
 Expert Marian Negrea a raspuns la intrebare la 15 Aug. 2014
buna ziua,

Cele mai apreciate sortimente de palinca sunt de: zmeura, afine, caise, soc, porumbe si pere padurete.

Ca sfaturi, va citam din "Istoria Palincii", de Felician Pop:
“Pentru a obtine un produs de inalta calitate borhotul trebuie fiert cand fermentatia acestuia este maxima. Dar si pentru asta iti trebuie un simt special ca sa adulmeci exact momentul maxim de fermentare. Apoi aburii devin „prima" dupa cum o denumesc palincarosii, si urmeaza a doua fierbere. Dupa prima distilare produsul obtinut se toarna intr-un butoi care se acopera cu un capac de lemn. Cu cat distilarea se face la tarie mai mare, cu atat aroma se diminueaza, de aceea muntenii sustin ca tuica lor, moale si calaie, chiar daca este mult mai slaba are o aroma mai pronuntata”, scrie autorul.

Succes!



Alte intrebari despre Afaceri cu produse handmade

Email RSS Facebook Comunica experienta
Clubideideafaceri.ro
Sectiuni
  • Concurs
  • Afaceri agricole
  • Afaceri cu produse handmade
  • Afaceri online
  • Antreprenoriat
  • Apicultura
  • Cafenea
  • Comert
  • Constructii
  • Covrigarie
  • Cultivarea ciupercilor
  • Fonduri Europene si Finantare
  • Francize
  • Furnizori
  • Idei de afaceri
  • Infiintare firma
  • Investitii
  • Management
  • Marketing
  • PFA
  • Piscicultura
  • Plan de afaceri
  • Turism
Expertii nostri
Emilia Rosu
Vlad Tanasa Mihaela Ursuleanu Dan Popa Marian Negrea Ana Steinberg


Video club